Leter per zjarrin - Nga Alda Merini

Leter per zjarrin:

Pervojat e kaluara te dashurise jane si copa letre: digjen shpejt
Kur vjen zjarri i pakontrollueshem i pasionit te ri
Ato jane te padobishme

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts