Liria e nje njeriu matet nga intensiteti i endrrave te tij. - Nga Alda Merini

Liria e nje njeriu matet nga intensiteti i endrrave te tij.


Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts