Meqenese njerezit duan te flene - ...jane dy njerez - Fatos Arapi, (1980), Ne kaq pak Tirane, poezi te zgjedhura, 1990-1996, Nereida, 2014.

Meqenese njerezit duan te flene - ...jane dy njerez

qe flene syhapet
30 vjet enderrojne se cdo nate
takohen perseri
pas nje ndarjeharrimi
pas nje ndarjevdekje
dhe flene syhapet
dhe gjumi eshte i vertete.
Fatos Arapi, (1980), Ne kaq pak Tirane, poezi te zgjedhura, 1990-1996, Nereida, 2014.

Comments

Popular Posts