Natyrisht qe Cezaret vdesin - Fatos Arapi, Ne kaq pak Tirane, poezi te zgjedhura, 1990-1996, Nereida, 2014.

Natyrisht qe Cezaret vdesin

Dhe me nje dege ulliri ne dore
Cezaret vdesin
Ullinjte jane te pavdekshem.
Fatos Arapi, Ne kaq pak Tirane, poezi te zgjedhura, 1990-1996, Nereida, 2014.

Comments

Popular Posts