Ne i kemi enderruar te gjitha endrrat ne toke dhe ato jane rritur tek brigjet e diellit. Nga Charles Van Leberghe

Ne i kemi enderruar te gjitha endrrat ne toke dhe ato jane rritur tek brigjet e diellit.


Nga Charles Van Leberghe

Comments

Popular Posts