A e dini se njerezit pasurohen nga trishtimi? Dua te takoj milionerin e trishtimit amerikan. Dua ta shoh ne sy, t’i jap doren, dhe t’i them, ‘ka qene nje nder qe t’i sherbeja vendit tim.’ - Nga Ocean Vuong

A e dini se njerezit pasurohen nga trishtimi? Dua te takoj milionerin e trishtimit amerikan. Dua ta shoh ne sy, t’i jap doren, dhe t’i them, ‘ka qene nje nder qe t’i sherbeja vendit tim.’


Nga Ocean Vuong

@matialonsor
#oceanvuong #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts