Askush vec Nates, me lot ne fytyren e saj te terrte, nuk sheh krahe meje ne kete vend me ere Edna St. Vincent Millay

Askush vec Nates, me lot ne fytyren e saj te terrte, nuk sheh krahe meje ne kete vend me ere


Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @johnderting

Comments

Popular Posts