Babai na kerkon qe te mos ta harrojme te keqen sepse e keqja qe eshte sot ne bote do te behet edhe me e fuqishme dhe se nuk eshte e keqja ajo qe mund te keqen, por vetem dashuria. - Nga Dukesha e Madhe Olga Nikolaevna e Rusise

Babai na kerkon qe te mos ta harrojme te keqen sepse e keqja qe eshte sot ne bote do te behet edhe me e fuqishme dhe se nuk eshte e keqja ajo qe mund te keqen, por vetem dashuria.

Nga Dukesha e Madhe Olga Nikolaevna e Rusise
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
Piktura, Skene nga Apokalipsi, nga Francis Danby

Comments

Popular Posts