Cdo gje qe mund te perditesohet (upgraded), si nje iPhone, perfundon ne kosh, vetem per t’u zevendesuar nga nje model me i shtrenjte. Bibla ka mbijetuar per nje kohe shume te gjate, dhe vlera e saj ka ndryshuar pak, ose fare. Sepse ajo nuk mund te perditesohet. Filmi ‘The new Pope’, 2020

Cdo gje qe mund te perditesohet (upgraded), si nje iPhone, perfundon ne kosh, vetem per t’u zevendesuar nga nje model me i shtrenjte. Bibla ka mbijetuar per nje kohe shume te gjate, dhe vlera e saj ka ndryshuar pak, ose fare. Sepse ajo nuk mund te perditesohet.


Filmi ‘The new Pope’, 2020

#paolosorrentino #johnmalkovich #judelaw #sharonstone 

Comments

Popular Posts