Cdo poet Lan naten Mendimin e tij - Nga Alda Merini

Cdo poet

Lan naten
Mendimin e tij
Shkruan shume letra
Te pasakta
Qe do t’ia dergoje te dashurit
Pa nje emer

Klinika e braktisjes nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @lemay.jf

Comments

Popular Posts