Cfare ishe ti perpara se te takoheshe me mua? Mendoj se po mbytesha. Dhe cfare je tani? Uje - Nga Ocean Vuong

Cfare ishe ti perpara se te takoheshe me mua?

Mendoj se po mbytesha.
Dhe cfare je tani?
Uje

Nga Ocean Vuong

@matialonsor
#oceanvuong #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts