Dashurise nuk i rezistohet - Nga Alda Merini


Dashurise nuk i rezistohet

Sepse duart duan te zoterojne te bukuren
Dhe te mos lene vitet qe te mpihen ne heshtje
Sepse dashuri do te thote te jetosh dymije endrra
Deri tek puthja sublime

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts