Dhe cfare eshte ajo qe do te thuash Thjesht do te them dicka - Nga Alejandra Pizarnik

Dhe cfare eshte ajo qe do te thuash

Thjesht do te them dicka
Dhe cfare eshte ajo qe do te besh
Do te fshihem pas gjuhes
Dhe perse
Kam frike

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts