Dhe une ende guxoj te dashuroj - Nga Alejandra Pizarnik

Dhe une ende guxoj te dashuroj

Tingullin e drites ne nje ore te vdekur
Ngjyren e kohes ne nje mur te prishur
Ne syte e mi kam humbur gjithcka
Te kerkosh eshte kaq larg
Dhe kaq afer,
Kjo dija e te dashurit

Poezia, Zeri i nje lypsi
Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#alejandrapizarnik

Imazhi nga @storm.thorgerson

Comments

Popular Posts