Dicka bie ne heshtje Fjala ime e fundit ishte Une Por me kete dua te them Agimi i shndrritshem - Nga Alejandra Pizarnik

Dicka bie ne heshtje

Fjala ime e fundit ishte Une
Por me kete dua te them
Agimi i shndrritshem

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#alejandrapizarnik

Imazhi nga @deepspacetime

Comments

Popular Posts