Disa nete ti je fanar... - Nga Ocean Vuong

Disa nete ti je fanar

Disa nete det
Qe do te thote
Se nuk e di
Nese duhet te deshiroj me shume
Se sa nevoja
Qe te shpartallohem dhe te rindertohem

Nga Ocean Vuong
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts