Dy jane arsyet per te cilat nje qenie njerezore mund te gjunjezohet. Njera eshte per t’u lutur dhe tjetra per te njohur vetveten. - Filmi ‘The young Pope’.

Dy jane arsyet per te cilat nje qenie njerezore mund te gjunjezohet. Njera eshte per t’u lutur dhe tjetra per te njohur vetveten.


Filmi ‘The young Pope’.

Comments

Popular Posts