E qara ime per ty eshte nje genjeshtare Sepse dashuria eshte vetem gezim - Nga Alda Merini

E qara ime per ty eshte nje genjeshtare

Sepse dashuria eshte vetem gezim

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

@smitherspix

Comments

Popular Posts