Eshte nje vend ne bote ku Zemra jote rreth fort... - Nga Alda Merini

Eshte nje vend ne bote ku

Zemra jote rreth fort, ku
Mbetesh pa fryme per shkak
Te emocioneve qe ndjen, ku koha
Ndalon dhe ti nuk je me i plakur
Ai vend eshte ne krahet e tu ku
Zemra jote nuk plaket
Ndersa mendja nuk ndalon kurre
Se enderruari
Nga ku nuk do te mundem te shpetoj
Sepse fantazia joshese
Prek ngrohtesine tone
Dhe jo…nuk do te dorezohem kurre
Njerezve te dashurise qe mund te fluturojne me mua
Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti
@naoto_hattori

Comments

Popular Posts