Femije, nese gjen shqiponjen e fantazise Lidhe me inteligjencen e zemres - Nga Alda Merini

Femije, nese gjen shqiponjen e fantazise

Lidhe me inteligjencen e zemres
Do te shohesh te cerdhojne kopshte te misheruara
Dhe nena jote do te kthehet ne nje ngasherime
Duke te mbuluar me gjethet e saj
Ktheji dy duart e tua ne pellumba
Qe sjellin paqe kudo
Dhe rendin e gjerave
Por perpara se te mesosh te shkruash
Shihu ne ujin e ndjenjes

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts