Fluturo, ha eter, shih cfare nuk eshte pare kurre, Nisu, humb, por ngjitu Edna St. Vincent Millay

Fluturo, ha eter, shih cfare nuk eshte pare kurre,

Nisu, humb, por ngjitu

Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @johnderting

Comments

Popular Posts