Gjithe kete kohe i kam thene vetvetes se ne kemi lindur nga lufta - por e kisha gabim. Ma. Ne kemi lindur nga e bukura. - Nga Ocean Vuong

Gjithe kete kohe i kam thene vetvetes se ne kemi lindur nga lufta - por e kisha gabim. Ma. Ne kemi lindur nga e bukura.

Le te mos leme askend qe te na ngaterroje me frutin e dhunes - por ajo dhune, pasi ka kaluar neper ate frut, nuk ia ka dale qe ta prishe ate.

Nga Ocean Vuong
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts