Hapesire. Nje pritje e gjate Askush nuk vjen. Kjo hije - Nga Alejandra Pizarnik

Hapesire. Nje pritje e gjate

Askush nuk vjen. Kjo hije
Jep ate qe japin te gjithe
Kuptime te zymta
Pa enderrime
Hapesire. Heshtje brisk
Cfare i japin hijet njera-tjetres?

Poezia, Ne nje vend per t’i shpetuar vetvetes
Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#alejandrapizarnik

Imazhi nga @fringuo_

Comments

Popular Posts