Jeta duhet te vazhdoje, thjesht harroj se pse Edna St. Vincent Millay

Jeta duhet te vazhdoje, thjesht harroj se pse


Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Piktura, Muzika e ujit nga #michaelparkes

Comments

Popular Posts