Ka njerez qe luftojne per cdo gje, dhe sic me duket mua ti dhe une biem ne kete kategori. Nga Julia Navarro

Ka njerez qe luftojne per cdo gje, dhe sic me duket mua ti dhe une biem ne kete kategori.

Nga Julia Navarro

Comments

Popular Posts