Kam mesuar se dhimbja - Nga Jamie Anderson

Kam mesuar se dhimbja

Ne te vertete eshte thjesht dashuri
Eshte gjithe dashuria qe kerkon te japesh
Por nuk mundesh
E gjithe ajo dashuri e pashkarkuar
Grumbullohet tek cepat e syve te tu
Gunga ne gryke
Dhe ajo zbrazetia ne gjoks
Dhimbja eshte vec dashuri
Qe nuk ka se ku te shkoje

Nga Jamie Anderson
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @damnengine

Comments

Popular Posts