Kam shkruar me mijera e mijera poezi Por nuk kam ruajtur asnje I dhuroj - Nga Alda Merini

Kam shkruar me mijera e mijera poezi

Por nuk kam ruajtur asnje
I dhuroj
Per vete ruaj ndjenjat qe i kane sjelle ne jete
Ato jane kujtimet e mia
Tek poezite eshte vetem efekti i atyre ndjenjave
Eshte ajo qe mbetet ne siperfaqe
Por njeriu eshte i imi

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts