Kerkoj heshtje Edhe pse eshte vone, edhe pse eshte vone Dhe ti nuk mundesh - Nga Alejandra Pizarnik

Kerkoj heshtje

Edhe pse eshte vone, edhe pse eshte vone
Dhe ti nuk mundesh
Kendo sikur cdo gje te ishte ne rregull
Cdo gje eshte ne rregull

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

#alejandrapizarnik #johnsingersargent 

Comments

Popular Posts