Kthimi nga Jessie Belle Rittenhouse

Ti erdhe serish

Por mbi zemren tende ka rene heshtja
Dhe ne syte e tu ishin vizionet
Qe ende na mbajne te ndare
Dhe tani vazhdoj te degjoj
Fjalet qe nuk the
Dhe puthjen qe nuk ma dhe
Digjet mbi buzet e mia edhe sot

Kthimi nga Jessie Belle Rittenhouse
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Piktura, Djalli si engjell i rene, nga #thomaslawrence

Comments

Popular Posts