Lundroj si nje hije Ne gjumin e dites - Nga Alda Merini

Lundroj si nje hije

Ne gjumin e dites
Pa e ditur
E gjej veten si shume te tjere
Te vendosur mbi nje altar
Per t’u ngrene
Se nga kush, kush e di
Mendoj se ferri
Ndricohet nga keto llamba
Te njejta, te cuditshme drite
Ata duan te ushqehen me denimin tim
Qe ndoshta-et e tyre
Te mos flene kurre

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts