MAPO Letrare - “Dua të jem lakuriq në sytë e tu këndues”, këndon Joyce Mansour, dhe i përzgjedh e na i sajdis për ne në shqip Enkeleda Suti, një prej zërave më të mirë e serioz të përkthimit sot. - Nga Mark Simoni

MAPO Letrare

“Dua të jem lakuriq në sytë e tu këndues”, këndon Joyce Mansour, dhe i përzgjedh e na i sajdis për ne në shqip Enkeleda Suti, një prej zërave më të mirë e serioz të përkthimit sot.
Comments

Popular Posts