Me fal qe vazhdoj te te them si je? Kur ne fakt dua te them, a je e lumtur? - Nga Ocean Vuong

Me fal qe vazhdoj te te them si je?

Kur ne fakt dua te them, a je e lumtur?

Nga Ocean Vuong
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts