Ndonjehere dua te shtrihem ne nje stol parku - Nga Yehuda Amichai

Ndonjehere dua te shtrihem ne nje stol parku

Kjo do te ndryshonte statusin tim
Nga i humbur se brendshmi ne
I humbur se jashtmi

Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga @laragazzadeicimiteri

Comments

Popular Posts