Ndonjehere largohemi per te reflektuar Ndonjehere largohemi sepse kemi reflektuar - Nga Alda Merini

Ndonjehere largohemi per te reflektuar

Ndonjehere largohemi sepse kemi reflektuar

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Piktura, Hegeli dhe greket, shek. 19, #josephantonkoch

Comments

Popular Posts