Ne erresire shkojne, te mencurit dhe te dashurit Edna St. Vincent Millay

Ne erresire shkojne, te mencurit dhe te dashurit


Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts