Ne gjuhen vietnameze, fjala se ju mungon dikush dhe se e kujton ate eshte e njejte: nhớ. Ndonjehere, kur ti me pyet ne telefon, Có nhớ mẹ không? Une dridhem, duke menduar se ajo qe do te thoje eshte: A te kujtoj? Me shume me mungon sesa te kujtoj. - Nga Ocean Vuong

Ne gjuhen vietnameze, fjala se ju mungon dikush dhe se e kujton ate eshte e njejte: nhớ. Ndonjehere, kur ti me pyet ne telefon, Có nhớ mẹ không? Une dridhem, duke menduar se ajo qe do te thoje eshte: A te kujtoj?


Me shume me mungon sesa te kujtoj.

Nga Ocean Vuong

@matialonsor
#oceanvuong #enkeledasuti 

Comments

Popular Posts