Ne jeten time ka shume dritare - Nga Yehuda Amichai

Ne jeten time ka shume dritare

Dhe shume varre
Ndonjehere ato kembejne rolet
Me pas nje dritare mbyllet pergjithmone
Me pas nga shtegu i nje varri
Une mund te shohe
Shume larg

Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts