Ngjyra e mendjes Eshte me superiore se sa ajo e erosit - Nga Alda Merini

Ngjyra e mendjes

Eshte me superiore se sa ajo e erosit

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts