Nje nga miqte e mi me te medhenj ka qene misteri - Nga Alda Merini

Nje nga miqte e mi me te medhenj ka qene misteri


Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts