Njoh nje njeri - Nga Yehuda Amichai

Njoh nje njeri

Qe fotografonte pamjen qe shihte
Nga dritarja e dhomes ku bente dashuri
Por jo fytyren e gruas qe ai deshi atje

Nga Yehuda Amichai
Njoh nje njeri

Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga @laragazzadeicimiteri

Comments

Popular Posts