Ora me e diellte per mua - Nga Alda Merini

Ora me e diellte per mua

Ajo qe ma rremben trupin me shume
Ajo qe ma rremben mendjen me shume
Ajo qe me fal me shume
Eshte kur ti flet me mua…

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts