Por paqja u kthye ne zemren time - Nga Yehuda Amichai

Por paqja u kthye ne zemren time

Jo paqja e dikurshme
Perpara se te largohej prej meje vite me pare
Ajo shkoi ne shkolle
U poq sic bera edhe une
Dhe u kthye me pamjen time
Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts