Qiriu im digjet ne te dyja krahet Nuk do te zgjase gjithe naten Por ah, armiqte e mi, and oh, miqte e mi Cfare drite te dashur qe leshon Edna St. Vincent Millay

Qiriu im digjet ne te dyja krahet

Nuk do te zgjase gjithe naten
Por ah, armiqte e mi, and oh, miqte e mi
Cfare drite te dashur qe leshon

Edna St. Vincent Millay
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Imazhi nga @johnderting

Comments

Popular Posts