Renia ime qe eshte e pafundme ne renien time qe eshte e pafundme - Nga Alejandra Pizarnik

Renia ime qe eshte e pafundme ne renien time qe eshte e pafundme

Ku askush nuk me pret
Duke qene se kur pashe se kush po me priste
Nuk pashe askend vec vetvetes

Nga Alejandra Pizarnik
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts