Seksi nuk ka asnje vlere, sepse ai jeton dhe vdes ne te tashmen. Por dashuria jo. Dashuria eshte e rrezikshme, sepse ajo sheh nga e ardhmja. - Filmi ‘The new Pope’, 2020

Seksi nuk ka asnje vlere, sepse ai jeton dhe vdes ne te tashmen. Por dashuria jo. Dashuria eshte e rrezikshme, sepse ajo sheh nga e ardhmja. - Filmi ‘The new Pope’, 2020


#paolosorrentino #johnmalkovich #judelaw

Comments

Popular Posts