Sikur vetem te ishte e mundur te kapej casti - Nga Yehuda Amichai

Sikur vetem te ishte e mundur te kapej casti

Kur dy njerez behen per here te pare
Te huaj per njeri-tjetrin

Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga @laragazzadeicimiteri

Comments

Popular Posts