Tani gjithcka di te bej Eshte te behen i terrte ne mbremje - Nga Yehuda Amichai

Tani gjithcka di te bej

Eshte te behen i terrte ne mbremje
Jam i lumtur me ato qe kam
Dhe gjithcka deshiroj te them jane
Emri dhe adresa ime
Dhe ndosha emri i tim eti
Si nje i burgosur lufte
I cili, sipas Konventes se Gjeneves
Nuk i kerkohet qe te thote asnje fjale te vetme me shume

Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Fotografia nga @laragazzadeicimiteri

Comments

Popular Posts