Te duash eshte nje lodhje e madhe Sepse per te mirepritur nje dashuri apo nje mik Duhet pergatitur nje hapesire Ne shpirt dhe ne mendje Nga Alda Merini

Te duash eshte nje lodhje e madhe

Sepse per te mirepritur nje dashuri apo nje mik
Duhet pergatitur nje hapesire
Ne shpirt dhe ne mendje

Nga Alda Merini

Comments

Popular Posts