Te duash eshte si te digjesh - Nga Alda Merini

Te duash eshte si te digjesh

Tek nje njeri tjeter
Dhe te kthehesh ne driten
Qe askush nuk do ta shohe
Vec te cmendurit

Nga Alda Merini
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts