Te jetosh do te thote te ndertosh njeheresh nje anje dhe nje liman - Nga Yehuda Amichai

Te jetosh do te thote te ndertosh njeheresh nje anje dhe nje liman

Dhe qe ta perfundosh limanin
Edhe shume e kohe pasi anija te jete mbytur

Nga Yehuda Amichai
Perzgjodhi dhe perktheu Enkeleda Suti

Comments

Popular Posts